Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The influence of temperature on activity of proteolytic enzymes of albumin fraction from green pea.

Opis bibliograficzny

The influence of temperature on activity of proteolytic enzymes of albumin fraction from green pea. [AUT.] B. BARANIAK, K. ZIENKOWSKA, M. KARAŚ. W: Agri - Food Quality II, Quality Management of Fruits and Vegetables / ed. M. Hägg, R. Ahvenainen, A.M., Evers, K. Tiilikkala Cambridge 1999, Royal Society of Chemistry, s. 278-281, il., bibliogr, 0-85404-788-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Agri - Food Quality II, Quality Management of Fruits and Vegetables / ed. M. Hägg, R. Ahvenainen, A.M., Evers, K. Tiilikkala, s. 278-281
Wydawca:
Royal Society of Chemistry
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 kwietnia 2019 16:17
Ostatnia aktualizacja:10 kwietnia 2019 16:17

Identyfikatory

ISBN: 0-85404-788-3
BPP ID: (59, 45084) wydawnictwo zwarte #45084

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się