The influence of temperature on activity of proteolytic enzymes of albumin fraction from green pea.
Opis bibliograficzny
The influence of temperature on activity of proteolytic enzymes of albumin fraction from green pea. [AUT.] B. BARANIAK, K. ZIENKOWSKA, M. KARAŚ. W: Agri - Food Quality II, Quality Management of Fruits and Vegetables / ed. M. Hägg, R. Ahvenainen, A.M., Evers, K. Tiilikkala Cambridge 1999, Royal Society of Chemistry, s. 278-281, il., bibliogr, 0-85404-788-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agri - Food Quality II, Quality Management of Fruits and Vegetables / ed. M. Hägg, R. Ahvenainen, A.M., Evers, K. Tiilikkala, s. 278-281
Wydawca:
Royal Society of Chemistry
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 kwietnia 2019 16:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 kwietnia 2019 16:17 |
Identyfikatory
ISBN: 0-85404-788-3
BPP ID: (59, 45084) wydawnictwo zwarte #45084
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.