The influence of winemaking on the content of natural antioxidants and mineral elements in wines made from berry fruits.
Opis bibliograficzny
The influence of winemaking on the content of natural antioxidants and mineral elements in wines made from berry fruits. [AUT.] ANNA STĘPNIOWSKA, ANNA CZECH, AGNIESZKA MALIK, AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK, KATARZYNA OGNIK. J. Elem. 2016 Vol. 21 Nr 3 871-880, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2015.20.4.1020
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2016 Vol. 21 Nr 3, 871-880
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2016 12:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bff
DOI
10.5601/jelem.2015.20.4.1020
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37914) wydawnictwo ciągłe #37914
PBN ID (hist.): 37914
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,641
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.