Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The influence of winemaking on the content of natural antioxidants and mineral elements in wines made from berry fruits.

Opis bibliograficzny

The influence of winemaking on the content of natural antioxidants and mineral elements in wines made from berry fruits. [AUT.] ANNA STĘPNIOWSKA, ANNA CZECH, AGNIESZKA MALIK, AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK, KATARZYNA OGNIK. J. Elem. 2016 Vol. 21 Nr 3 871-880, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2015.20.4.1020
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2016 Vol. 21 Nr 3, 871-880
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 maja 2016 12:26
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37914) wydawnictwo ciągłe #37914
PBN ID (hist.): 37914

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,641
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się