Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The influence of yeast strains on the content of volatile compounds in polish red wines.

Opis bibliograficzny

The influence of yeast strains on the content of volatile compounds in polish red wines. [AUT.] ANNA STÓJ, TOMASZ CZERNECKI, BOŻENA SOSNOWSKA, AGNIESZKA BUCOŃ. W: International Conference "Challenges in Food Flavor and Volatile Compounds Analysis", Poznań 22-23 Sep. 2022 / Book of abstracts s. 37. Poznań 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Conference "Challenges in Food Flavor and Volatile Compounds Analysis", Poznań 22-23 Sep. 2022 / Book of abstracts, s. 37
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 października 2022 13:17
Ostatnia aktualizacja:28 października 2022 13:17

Identyfikatory

BPP ID: (59, 48885) wydawnictwo zwarte #48885

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się