The physicochemical properties of high protein sponge cakes obtained from different whey protein preparations.
Opis bibliograficzny
The physicochemical properties of high protein sponge cakes obtained from different whey protein preparations. [AUT.] MACIEJ NASTAJ, BARTOSZ SOŁOWIEJ, WALDEMAR GUSTAW. W: 18th Conference of Young Researchers Section of Polish Society of Food Technologist 2nd International Session : Quo vadis alimentum?, Poznań, 14th – 16th May 2013. [Poznań], [b.w.], 2013, - S. 119.
Szczegóły publikacji
Źródło:
18th Conference of Young Researchers Section of Polish Society of Food Technologist 2nd International Session : Quo vadis alimentum?, Poznań, 14th – 16th May 2013,
Wydawca:
[b.w.], 2013, - S. 119
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 października 2014 12:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 33568) wydawnictwo zwarte #33568
PBN ID (hist.): 33568
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.