The potential for using enzymatic assays to assess the health of turkeys.
Opis bibliograficzny
The potential for using enzymatic assays to assess the health of turkeys. [AUT. KORESP.] KATARZYNA OGNIK, [AUT.] MAGDALENA KRAUZE. World's Poult. Sci. J. 2016 Vol.72 Issue 3 535-550, il., bibliogr, sum. DOI: 10.1017/S0043933916000246
Szczegóły publikacji
Źródło:
WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL 2016 Vol.72 Issue 3, 535-550
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 października 2016 08:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:54 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310481b
DOI
10.1017/S0043933916000246
Strona WWW
https://www.cambridge.org/core/journals…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39207) wydawnictwo ciągłe #39207
PBN ID (hist.): 39207
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,037
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.