The potential of using plant antioxidants to stimulate antioxidant mechanisms in poultry.
Opis bibliograficzny
The potential of using plant antioxidants to stimulate antioxidant mechanisms in poultry. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, EWELINA CHOLEWIŃSKA, IWONA SEMBRATOWICZ, EUGENIUSZ R. GRELA, ANNA CZECH. World's Poult. Sci. J. 2016 Vol.72 Issue 2 291-298, il., bibliogr, sum. DOI: 10.1017/S0043933915002779
Szczegóły publikacji
Źródło:
WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL 2016 Vol.72 Issue 2, 291-298
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 czerwca 2016 10:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:47 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71fe92467f01e93031afc
DOI
10.1017/S0043933915002779
Strona WWW
http://journals.cambridge.org/action/di…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38213) wydawnictwo ciągłe #38213
PBN ID (hist.): 38213
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,037
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.