Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The potential of using plant antioxidants to stimulate antioxidant mechanisms in poultry.

Opis bibliograficzny

The potential of using plant antioxidants to stimulate antioxidant mechanisms in poultry. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, EWELINA CHOLEWIŃSKA, IWONA SEMBRATOWICZ, EUGENIUSZ R. GRELA, ANNA CZECH. World's Poult. Sci. J. 2016 Vol.72 Issue 2 291-298, il., bibliogr, sum. DOI: 10.1017/S0043933915002779
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL 2016 Vol.72 Issue 2, 291-298
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 czerwca 2016 10:32
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:47

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38213) wydawnictwo ciągłe #38213
PBN ID (hist.): 38213

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,037
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się