The production efficiency and specific energy consumption during processing of corn extrudates with fresh vegetables addition.
Opis bibliograficzny
The production efficiency and specific energy consumption during processing of corn extrudates with fresh vegetables addition. [AUT.] KATARZYNA LISIECKA, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Agricultural Engineering 2019 Vol. 23 Nr 2 s. 15-23, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1515/agriceng-2019-0012
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agricultural Engineering 2019 Vol. 23 Nr 2, s. 15-23
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 września 2019 13:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 grudnia 2021 13:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00613ad49b31cced9546f
DOI
10.1515/agriceng-2019-0012
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45824) wydawnictwo ciągłe #45824
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.