Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The quality of tomato fruit designated for processing (P27).

Opis bibliograficzny

The quality of tomato fruit designated for processing (P27). [AUT.] MARTA ZALEWSKA-KORONA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, JANUSZ KALBARCZYK. W: Opportunities for increased processed fruit consumption through innovative processing and quality management : workshop P3-ISAFRUIT 28-29 May 2009. Skierniewice, [b.w.], 2009. - S. 54.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Opportunities for increased processed fruit consumption through innovative processing and quality management : workshop P3-ISAFRUIT 28-29 May 2009,
Wydawca:
[b.w.], 2009. - S. 54
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 czerwca 2010 14:45
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:48

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23886) wydawnictwo zwarte #23886
PBN ID (hist.): 23886

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się