The relationship between the morphology and structure and the quality of fruits of two pear cultivars (Pyrus communis L.) during their development and maturation.
Opis bibliograficzny
The relationship between the morphology and structure and the quality of fruits of two pear cultivars (Pyrus communis L.) during their development and maturation. [AUT.] AGATA KONARSKA. The Scientific World Journal 2013 Vol. 2013 1-13, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1155/2013/846796
Szczegóły publikacji
Źródło:
Scientific World Journal 2013 Vol. 2013, 1-13
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 czerwca 2014 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1155/2013/846796
Strona WWW
http://www.hindawi.com/journals/tswj/20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32875) wydawnictwo ciągłe #32875
PBN ID (hist.): 32875
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,219
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.