Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The relationship of potato tubers chemical composition with selected physiological indicators.

Opis bibliograficzny

The relationship of potato tubers chemical composition with selected physiological indicators. [AUT.] BARBARA SAWICKA, WŁADYSŁAW MICHAŁEK, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI. Zemdirbyste 2015 Vol.102 Issue 1 s. 41-50, il., bibliogr., sum. DOI: 10.13080/z-a.2015.102.005
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zemdirbyste-Agriculture 2015 Vol.102 Issue 1, s. 41-50
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 marca 2015 08:51
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34701) wydawnictwo ciągłe #34701
PBN ID (hist.): 34701

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,579
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się