Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The rheological and instrumental textural properties of selected table fats.

Opis bibliograficzny

The rheological and instrumental textural properties of selected table fats. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, PIOTR ZARZYCKI, MAŁGORZATA KRZEPKOWSKA. Int. J. Food Prop. 2008 Vol. 11 Issue 3 s. 678-686, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2008 Vol. 11 Issue 3, s. 678-686, il., bibliogr.
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 sierpnia 2009 13:15
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22061) wydawnictwo ciągłe #22061
PBN ID (hist.): 22061

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,020
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się