Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The seed quality of shallot (Allium cepa L. var. Ascalonicum Backer) depending on the method of seed production.

Opis bibliograficzny

The seed quality of shallot (Allium cepa L. var. Ascalonicum Backer) depending on the method of seed production. [AUT.] MARIA TENDAJ, MARCELA KRAWIEC, BARBARA MYSIAK. W: Zrównoważona produkcja roślin warzywnych i leczniczych - osiagnięcia i wyzwania. Konferencja Naukowa, 20-21 czerwca 2013, Warszawa S. 90. Warszawa, [b.w.], 2013, 978-83-7583-464-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zrównoważona produkcja roślin warzywnych i leczniczych - osiagnięcia i wyzwania. Konferencja Naukowa, 20-21 czerwca 2013, Warszawa, S. 90
Wydawca:
[b.w.], 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 marca 2014 12:18
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:19

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7583-464-2
BPP ID: (59, 32297) wydawnictwo zwarte #32297
PBN ID (hist.): 32297

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się