The seed quality of shallot (Allium cepa L. var. Ascalonicum Backer) depending on the method of seed production.
Opis bibliograficzny
The seed quality of shallot (Allium cepa L. var. Ascalonicum Backer) depending on the method of seed production. [AUT.] MARIA TENDAJ, MARCELA KRAWIEC, BARBARA MYSIAK. W: Zrównoważona produkcja roślin warzywnych i leczniczych - osiagnięcia i wyzwania. Konferencja Naukowa, 20-21 czerwca 2013, Warszawa S. 90. Warszawa, [b.w.], 2013, 978-83-7583-464-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zrównoważona produkcja roślin warzywnych i leczniczych - osiagnięcia i wyzwania. Konferencja Naukowa, 20-21 czerwca 2013, Warszawa, S. 90
Wydawca:
[b.w.], 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 marca 2014 12:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:19 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7583-464-2
BPP ID: (59, 32297) wydawnictwo zwarte #32297
PBN ID (hist.): 32297
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.