The variability of the stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) chemical composition depending on the way of multiplication.
Opis bibliograficzny
The variability of the stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) chemical composition depending on the way of multiplication. [AUT.] SEBASTIAN BALANT, AGNIESZKA NAJDA, MONIKA SACHADYN-KRÓL, JUSTYNA BEKIER. W: International Scientific Conference. Horticulture in shaping life quality : Book of Abstracts, Lublin, 18-19.06.2015. Lublin, Faculty of Horticulture and Landscape Architecture, 2015. - S. 70.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Scientific Conference. Horticulture in shaping life quality : Book of Abstracts, Lublin, 18-19.06.2015,
Wydawca:
Faculty of Horticulture and Landscape Architecture, 2015. - S. 70
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 sierpnia 2015 14:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 września 2017 11:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 35919) wydawnictwo zwarte #35919
PBN ID (hist.): 35919
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.