Tłuszcz mleczny i białka jako prozdrowotne składniki mleka krowiego (Milk’s fat and proteins as a health - promoting components of cow's milk)
Opis bibliograficzny
Tłuszcz mleczny i białka jako prozdrowotne składniki mleka krowiego (Milk’s fat and proteins as a health - promoting components of cow's milk). [AUT.] MAŁGORZATA GÓRAL. W: Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak] Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 33-39, il. bibliogr, 978-83-65917-97-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 17 lipca 2018 08:45 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65917-97-3
e-ISBN: 978-83-65917-96-6
BPP ID: (59, 43723) wydawnictwo zwarte #43723
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.