Traditional and regional meat products in Poland.
Opis bibliograficzny
Traditional and regional meat products in Poland. [AUT.] J. MAŁECKI, B. SOŁOWIEJ. IOP Conference Series. Earth and Environmental Science 2019 Vol. 333 012006, il., bibliogr. DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012006
Szczegóły publikacji
Źródło:
IOP Conference Series. Earth and Environmental Science 2019 Vol. 333, 012006
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 stycznia 2020 12:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 grudnia 2021 08:32 |
Linki zewnętrzne
PBN
61b05f7a2467f00d5313dcb2
DOI
10.1088/1755-1315/333/1/012006
Strona WWW
https://iopscience.iop.org/article/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46357) wydawnictwo ciągłe #46357
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.