Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Traditional products as an element of preservation of the regional culture.

Opis bibliograficzny

Traditional products as an element of preservation of the regional culture. [AUT.] AGATA SATOWSKA, EMIL SKUTECKI, MONIKA SZYMCZUK, JAKUB KALINOWSKI. W: National Scientific Conference : Knowledge – Key to Success – 3rd editon. The book of abstracts = Cykl konferencji interdyscyplinarnych : Wiedza kluczem do sukcesu, Toruń, 19.01.2019 s. 57. [Łódź 2019], Promovendi, 978-83-952839-0-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
National Scientific Conference : Knowledge – Key to Success – 3rd editon. The book of abstracts = Cykl konferencji interdyscyplinarnych : Wiedza kluczem do sukcesu, Toruń, 19.01.2019, s. 57
Wydawca:
Promovendi
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 stycznia 2019 10:16
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:37

Identyfikatory

ISBN: 978-83-952839-0-1
BPP ID: (59, 44761) wydawnictwo zwarte #44761

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się