Tradycyjne i nowoczesne metody utrwalania produktów pochodzenia zwierzęcego.
Opis bibliograficzny
Tradycyjne i nowoczesne metody utrwalania produktów pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2016 Nr 10 (207) s. 26-28, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2016 Nr 10 (207), s. 26-28
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 lutego 2017 17:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40998) wydawnictwo ciągłe #40998
PBN ID (hist.): 40998
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.