Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka : monografia.

Opis bibliograficzny

Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka : monografia. [RED.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Kraków, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2008, 121 s, 9788392464648.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
121 s.
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2008.
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 stycznia 2010 09:51
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:44

Identyfikatory

ISBN: 9788392464648
BPP ID: (59, 22650) wydawnictwo zwarte #22650
PBN ID (hist.): 22650

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się