Transformation products of azoxystrobin formed after the ozonation process - presence in fruit samples and toxicity assessment.
Opis bibliograficzny
Transformation products of azoxystrobin formed after the ozonation process - presence in fruit samples and toxicity assessment. [AUT.] MONIKA SACHADYN-KRÓL. W: 5th Edition of innovations in food science and human nutrition s. 37, sum. Barcelona 2022, [b.w].
Szczegóły publikacji
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 marca 2023 08:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 marca 2023 08:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49226) wydawnictwo zwarte #49226
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.