Trendy konsumpcyjne na rynku żywności – wybrane zagadnienia.
Opis bibliograficzny
Trendy konsumpcyjne na rynku żywności – wybrane zagadnienia. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ, AGNIESZKA KOMOR, SEBASTIAN BIAŁOSKURSKI, WIOLETTA WRÓBLEWSKA, JOANNA PAWLAK, ANNA GOLISZEK. Radom 2022, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium, 166 s, 978-83-67033-53-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
166 s.
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 grudnia 2022 12:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 czerwca 2023 14:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
639c53e140970723128a9784
Strona WWW
https://inw-spatium.pl/2022/12/07/trend…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67033-53-4
e-ISBN: 978-83-67033-54-1
BPP ID: (59, 49019) wydawnictwo zwarte #49019
Metryki
120,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.