Trwałość barwy modelowego wyrobu mięsnego z częściową wymianą tłuszczu nasionami gryki.
Opis bibliograficzny
Trwałość barwy modelowego wyrobu mięsnego z częściową wymianą tłuszczu nasionami gryki. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA DUDEK. Acta Agrophys. 2006 Vol. 8 nr 1 (139) s. 35-42, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2006 Vol. 8 nr 1 (139), s. 35-42
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 stycznia 2019 13:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17304) wydawnictwo ciągłe #17304
PBN ID (hist.): 17304
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.