Ultrasound viscosity measurements allow determination of gas volume fraction in foamed gels.
Opis bibliograficzny
Ultrasound viscosity measurements allow determination of gas volume fraction in foamed gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, LECH OZIMEK. J. Food Process Eng. 2013 Vol. 36 Issue 5 572-578, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jfpe.12019
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Process Engineering 2013 Vol. 36 Issue 5, 572-578
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2014 09:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bd8
DOI
10.1111/jfpe.12019
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31920) wydawnictwo ciągłe #31920
PBN ID (hist.): 31920
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,626
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.