Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ultrasound viscosity measurements allow determination of gas volume fraction in foamed gels.

Opis bibliograficzny

Ultrasound viscosity measurements allow determination of gas volume fraction in foamed gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, LECH OZIMEK. J. Food Process Eng. 2013 Vol. 36 Issue 5 572-578, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jfpe.12019
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Food Process Engineering 2013 Vol. 36 Issue 5, 572-578
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 lutego 2014 09:23
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31920) wydawnictwo ciągłe #31920
PBN ID (hist.): 31920

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,626
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się