Uprawa pora oraz jego wartości odżywcze, właściwości prozdrowotne i lecznicze (Leek cultivation and its nutritional values, pro-health and medicinal properties)
Opis bibliograficzny
Uprawa pora oraz jego wartości odżywcze, właściwości prozdrowotne i lecznicze (Leek cultivation and its nutritional values, pro-health and medicinal properties). [AUT.] PATRYCJA MARIA STĘPNIAK, BARBARA SKWARYŁO-BEDNARZ, MAREK KOPACKI, AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA. Aura 2020 nr 10 s. 8-10, il., bibliogr. DOI: 10.15199/2.2020.10.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aura 2020 nr 10, s. 8-10
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 października 2020 08:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 stycznia 2023 08:33 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130ba752467f060b01851fd
DOI
10.15199/2.2020.10.2
Strona WWW
https://sigma-not.pl/publikacja-128402-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47331) wydawnictwo ciągłe #47331
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.