Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Uprawiane grzyby wyższe jako cenny składnik diety oraz źródło substancji aktywnych biologicznie.

Opis bibliograficzny

Uprawiane grzyby wyższe jako cenny składnik diety oraz źródło substancji aktywnych biologicznie. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, WOJCIECH RADZKI. Herba Pol. 2009 T. 55 Nr 4 s. 224-232, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Herba Polonica 2009 T. 55 Nr 4, s. 224-232
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 czerwca 2010 14:40
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23825) wydawnictwo ciągłe #23825
PBN ID (hist.): 23825

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się