Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Use of Whey and Whey Preparations in the Food Industry – A Review.

Opis bibliograficzny

Use of Whey and Whey Preparations in the Food Industry – A Review. [AUT.] JOLANTA B. KRÓLCZYK, TOMASZ DAWIDZIUK, EMILIA JANISZEWSKA-TURAK, BARTOSZ SOŁOWIEJ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2016 Vol. 66 nr 3 157-165, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/pjfns-2015-0052
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 września 2016 09:29
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38684) wydawnictwo ciągłe #38684
PBN ID (hist.): 38684

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,276
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się