Use of acid whey and mustard seed to replace nitrites during cooked sausage production.
Opis bibliograficzny
Use of acid whey and mustard seed to replace nitrites during cooked sausage production. [AUT. KORESP.] KAROLINA M. WÓJCIAK, [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Meat Sci. 2014 Vol. 96 No. 2 Part A 750-756, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2013.09.002
Szczegóły publikacji
Źródło:
MEAT SCIENCE 2014 Vol. 96 No. 2 Part A, 750-756
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 września 2014 14:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:58 |
Linki zewnętrzne
PBN
602e5ec22467f023e6eb4bf5
DOI
10.1016/j.meatsci.2013.09.002
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33392) wydawnictwo ciągłe #33392
PBN ID (hist.): 33392
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,615
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.