Utility and biological value of hot pepper fruits from a single harvest.
Opis bibliograficzny
Utility and biological value of hot pepper fruits from a single harvest. [AUT.] HALINA BUCZKOWSKA, HELENA ŁABUDA. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2015 Nr 14(2) 133-143, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2015 Nr 14(2), 133-143
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 kwietnia 2015 08:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 lutego 2019 13:25 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.hortorumcultus.actapol.net/p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34805) wydawnictwo ciągłe #34805
PBN ID (hist.): 34805
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,583
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.