Utrwalanie mięsa i jego wyrobów poprzez schładzanie i zamrażanie.
Opis bibliograficzny
Utrwalanie mięsa i jego wyrobów poprzez schładzanie i zamrażanie. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Gosp. Mięs. 2015 R. 67 Nr 11 12-17, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2015 R. 67 Nr 11, 12-17
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 marca 2016 10:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-9537…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37595) wydawnictwo ciągłe #37595
PBN ID (hist.): 37595
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.