Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Utrwalanie mięsa i jego wyrobów poprzez schładzanie i zamrażanie.

Opis bibliograficzny

Utrwalanie mięsa i jego wyrobów poprzez schładzanie i zamrażanie. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Gosp. Mięs. 2015 R. 67 Nr 11 12-17, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka Mięsna 2015 R. 67 Nr 11, 12-17
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 marca 2016 10:40
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37595) wydawnictwo ciągłe #37595
PBN ID (hist.): 37595

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się