Utrwalanie wyrobów mięsnych optymalizowaną obróbką cieplną.
Opis bibliograficzny
Utrwalanie wyrobów mięsnych optymalizowaną obróbką cieplną. [AUT.] AGNIESZKA STAREK. Rzeźnik Pol. 2015 Nr 5 (190) 30-31, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2015 Nr 5 (190), 30-31
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 marca 2016 08:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37672) wydawnictwo ciągłe #37672
PBN ID (hist.): 37672
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.