Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2, redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2, redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. [RED.] GRAŻYNA GAJDEK, CZESŁAW PUCHALSKI. Rzeszów 2022, Uniwersytet Rzeszowski, 141, il. bibliogr, sum, 978-83-7996-963-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
141
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 8.90 |
---|---|
Rekordy powiązane: | • Ochrona bioróżnorodności rodzimych ras koni w Polsce. [AUT.] JADWIGA TOPCZEWSKA, WANDA KRUPA, MAŁGORZATA ORMIAN, JADWIGA LECHOWSKA. W: Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2, redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski Rzeszów 2022, Uniwersytet Rzeszowski, s. 7-18, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-963-0. |
Rekord utworzony: | 7 listopada 2022 10:30 |
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2022 10:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://wydawnictwo.ur.edu.pl/ksi%C4%85…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7996-963-0
BPP ID: (59, 48918) wydawnictwo zwarte #48918
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.