Uwarunkowania rozwoju procesów dystrybucyjnych żywności z uwzględnieniem roli chłodnictwa.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania rozwoju procesów dystrybucyjnych żywności z uwzględnieniem roli chłodnictwa. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 2009 T. 44 Nr 1-2 s. 48-53, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2009 T. 44 Nr 1-2, s. 48-53
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 lipca 2010 12:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24110) wydawnictwo ciągłe #24110
PBN ID (hist.): 24110
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.