Uwarunkowania związane z nowoczesną techniką i technologią procesu kutrowania surowców mięsno-tłuszczowych.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania związane z nowoczesną techniką i technologią procesu kutrowania surowców mięsno-tłuszczowych. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2017 Nr 2 (211) s. 30, 32, 34-35, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2017 Nr 2 (211), s. 30, 32, 34-35
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 10:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 grudnia 2017 10:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42931) wydawnictwo ciągłe #42931
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.