Variability of bacterial contamination of mutton carcasses during slaughter.
Opis bibliograficzny
Variability of bacterial contamination of mutton carcasses during slaughter. [AUT.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, WALDEMAR PASZKIEWICZ. W: Food Safety Risk Analysis - Fifty years with codex Alimentarius in the European Region. Book of Abstracts of The International Conference, 19-20 September 2013, Pulawy, Poland 51-52, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Safety Risk Analysis - Fifty years with codex Alimentarius in the European Region. Book of Abstracts of The International Conference, 19-20 September 2013, Pulawy, Poland, 51-52
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 marca 2014 09:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 32048) wydawnictwo zwarte #32048
PBN ID (hist.): 32048
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.