Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Vitamin C changes and total antioxidant activity of fresh and stored green asparagus spears.

Opis bibliograficzny

Vitamin C changes and total antioxidant activity of fresh and stored green asparagus spears. [AUT.] TERESA RODKIEWICZ. W: XIth International Asparagus Symposium : Program and abstracts. IAS 2005. Netherlands, 2005, June 16-19 s. 33, [Asparagus BV - Horst]; streszczenie.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XIth International Asparagus Symposium : Program and abstracts. IAS 2005. Netherlands, 2005, June 16-19, s. 33
Wydawca:
[Asparagus BV - Horst]; streszczenie
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:8 listopada 2017 14:26

Identyfikatory

BPP ID: (59, 16971) wydawnictwo zwarte #16971
PBN ID (hist.): 16971

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się