Vitamin D2 stability during the refrigerated storage of ultraviolet B–treated cultivated culinary-medicinal mushrooms.
Opis bibliograficzny
Vitamin D2 stability during the refrigerated storage of ultraviolet B–treated cultivated culinary-medicinal mushrooms. [AUT. KORESP.] ANETA SŁAWIŃSKA, [AUT.] EMILIA FORNAL, WOJCIECH RADZKI, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, EWA PARFIENIUK. Int. J. Med. Mushrooms 2017 Vol. 19 Issue 3 249-255, il., bibliogr. DOI: 10.1615/IntJMedMushrooms.v19.i3.70
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Medicinal Mushrooms 2017 Vol. 19 Issue 3, 249-255
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 czerwca 2017 12:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 sierpnia 2021 11:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96ead
DOI
10.1615/IntJMedMushrooms.v19.i3.70
Strona WWW
http://www.dl.begellhouse.com/journals/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41856) wydawnictwo ciągłe #41856
PBN ID (hist.): 41856
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,211
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.