Walory dietetyczne mięsa drobiowego.
Opis bibliograficzny
Walory dietetyczne mięsa drobiowego. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. Wiad. Drobiarskie 2020 R. 11 Nr 6 s. 12-16, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wiadomości Drobiarskie 2020 R. 11 Nr 6, s. 12-16
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lipca 2021 07:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lipca 2021 07:59 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48496) wydawnictwo ciągłe #48496
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.