Wartość odżywcza bulw ziemniaka w warunkach stosowania bioregulatorów wzrostu.
Opis bibliograficzny
Wartość odżywcza bulw ziemniaka w warunkach stosowania bioregulatorów wzrostu. [AUT.] BARBARA SAWICKA, ALI HULAIL NOAEMA, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, PIOTR BARBAŚ. W: Bioprodukty - pozyskiwanie, właściwości i zastosowanie w produkcji żywności. Redakcja naukowa: Grażyna Lewandowicz, Joanna Le Thanh-Blicharz Poznań, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 65-73, il., bibliogr., streszcz, 978-83-7160-835-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bioprodukty - pozyskiwanie, właściwości i zastosowanie w produkcji żywności. Redakcja naukowa: Grażyna Lewandowicz, Joanna Le Thanh-Blicharz, 65-73
Wydawca:
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.67 |
---|---|
Rekord utworzony: | 3 marca 2016 16:43 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 stycznia 2023 14:11 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.foodsciences.edu.pl/monograf…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7160-835-3
BPP ID: (59, 37533) wydawnictwo zwarte #37533
PBN ID (hist.): 37533
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.