Wartość odżywcza i przydatność technologiczna mleka produkowanego w systemie intensywnym i tradycyjnym w trzech rejonach wschodniej Polski.
Opis bibliograficzny
Wartość odżywcza i przydatność technologiczna mleka produkowanego w systemie intensywnym i tradycyjnym w trzech rejonach wschodniej Polski. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, WITOLD CHABUZ, JOLANTA KRÓL, MAGDALENA SZWAJKOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2012 Nr 4 (83) s. 122-135, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2012 Nr 4 (83), s. 122-135
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 marca 2013 11:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30000) wydawnictwo ciągłe #30000
PBN ID (hist.): 30000
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,190
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.