Wartość odżywcza mięsa drobiowego pochodzącego z produkcji konwencjonalnej i ekologicznej.
Opis bibliograficzny
Wartość odżywcza mięsa drobiowego pochodzącego z produkcji konwencjonalnej i ekologicznej. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, ALI RIDHA MUSTAFA AL-YASIRY, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. Probl. Higieny Epidemiol. 2015, 96 (3) 598-602, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy Higieny i Epidemiologii 2015, 96 (3), 598-602
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 listopada 2015 09:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.phie.pl/pdf/phe-2015/phe-201…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36710) wydawnictwo ciągłe #36710
PBN ID (hist.): 36710
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.