Wartość odżywcza mięsa najpopularniejszych gatunków ryb spożywanych w Polsce.
Opis bibliograficzny
Wartość odżywcza mięsa najpopularniejszych gatunków ryb spożywanych w Polsce. [AUT.] PIOTR SKAŁECKI, PIOTR DOMARADZKI, TOMASZ GRODZICKI. W: Materiały I Międzynarodowej i VII Ogólnopolskiej Młodzieżowej Konferencji Naukowej nt. „ Nauki o człowieku w środowisku na początku XXI w.” Rzeszów, 23 maj 2011r S. 63-66, il., bibliogr., sum. Rzeszów, Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2011, 978-83-613112-53.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Materiały I Międzynarodowej i VII Ogólnopolskiej Młodzieżowej Konferencji Naukowej nt. „ Nauki o człowieku w środowisku na początku XXI w.” Rzeszów, 23 maj 2011r, S. 63-66
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 lutego 2015 14:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:27 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-613112-53
BPP ID: (59, 34251) wydawnictwo zwarte #34251
PBN ID (hist.): 34251
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.