Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wartość prozdrowotna mięsa króliczego.

Opis bibliograficzny

Wartość prozdrowotna mięsa króliczego. [AUT.] MATEUSZ OSSOWSKI, DAGMARA KUCA, MARTYNA KASELA, ŁUKASZ WLAZŁO, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK. Króliki 2018 Nr 3 (63) s.36-39, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Króliki 2018 Nr 3 (63), s.36-39
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 czerwca 2018 12:54
Ostatnia aktualizacja:27 marca 2020 11:46

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43879) wydawnictwo ciągłe #43879

Metryki

1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się