Wartość rzeźna koni i jakość mięsa w zależności od wieku.
Opis bibliograficzny
Wartość rzeźna koni i jakość mięsa w zależności od wieku. [AUT.] MAREK ZIN, AGATA ZNAMIROWSKA, MARIAN BUDZYŃSKI. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 1999 Vol. 17 s. 211-220, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 1999 Vol. 17, s. 211-220
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5074) wydawnictwo ciągłe #5074
PBN ID (hist.): 5074
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.