Wartość rzeźna oraz jakość mięsa krów i jałowic z chowu masowego.
Opis bibliograficzny
Wartość rzeźna oraz jakość mięsa krów i jałowic z chowu masowego. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA, ANNA ASARABOWSKA, KATARZYNA WIERCIŃSKA. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 1994 Vol. 12 s. 19-23, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 1994 Vol. 12, s. 19-23
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 kwietnia 2019 09:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 kwietnia 2019 09:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45251) wydawnictwo ciągłe #45251
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.