Wartość spożywcza dziczyzny.
Opis bibliograficzny
Wartość spożywcza dziczyzny. [AUT.] LESZEK DROZD. W: Dziczyzna - rodzaje, wartość i ocena spożywcza. Lublin, 1997, 13 czerwca. [b.m.], [b.w.], 1997, - S. 27-37.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Dziczyzna - rodzaje, wartość i ocena spożywcza. Lublin, 1997, 13 czerwca,
Wydawca:
[b.w.], 1997, - S. 27-37
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 17346) wydawnictwo zwarte #17346
PBN ID (hist.): 17346
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.