Warunki przechowywania jaj a ich jakość.
Opis bibliograficzny
Warunki przechowywania jaj a ich jakość. [AUT.] DOMINIKA KRAKOWIAK, KAROL GOMÓŁKA, KAROLINA WENGERSKA, KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA. Hod. Drobiu 2021 R. 26 nr 9 s. 38-40, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowca Drobiu 2021 R. 26 nr 9, s. 38-40
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 października 2021 11:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 października 2021 09:56 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48798) wydawnictwo ciągłe #48798
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.