Warzywne alternatywy dla syntetycznych dodatków do mięs i produktów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Warzywne alternatywy dla syntetycznych dodatków do mięs i produktów mięsnych. [AUT.] A. STAREK-WÓJCICKA, A. SAGAN, E. OSMÓLSKA. Ogólnopol. Inf. Masar. 2022 nr 8 (324) s. 4-22, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2022 nr 8 (324), s. 4-22
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 sierpnia 2022 11:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2022 12:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49708) wydawnictwo ciągłe #49708
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.