Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wewnątrzgatunkowe zróżnicowanie Lactobacillus plantarum izolowanych z fermentowanych produktów roślinnych.

Opis bibliograficzny

Wewnątrzgatunkowe zróżnicowanie Lactobacillus plantarum izolowanych z fermentowanych produktów roślinnych. [AUT.] MAGDALENA POLAK-BERECKA, DOMINIK SZWAJGIER, ADAM WAŚKO. Postępy Mikrobiol. 2017 T. 56 Supl. 2 Ogólnopolska Konferencja Biotechnologów i Mikrobiologów BIOMILLENIUM 2017 „Trendy i rozwiązania w biotechnologii i mikrobiologii” Gdańsk 6-8 września 2017 s. 33, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postępy Mikrobiologii 2017 T. 56 Supl. 2 Ogólnopolska Konferencja Biotechnologów i Mikrobiologów BIOMILLENIUM 2017 „Trendy i rozwiązania w biotechnologii i mikrobiologii” Gdańsk 6-8 września 2017, s. 33
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 października 2017 14:43
Ostatnia aktualizacja:10 stycznia 2022 10:18

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42581) wydawnictwo ciągłe #42581

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się