Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wheat bread with pumpkin (Cucurbita maxima L.) pulp as a functional food product.

Opis bibliograficzny

Wheat bread with pumpkin (Cucurbita maxima L.) pulp as a functional food product. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, ANNA JAKUBCZYK, MONIKA KARAŚ, KRZYSZTOF RÓŻYŁO. Food Technol. Biotechnol. 2014 Vol. 52 Issue 4 430-438, il., bibliogr., sum. DOI: 10.17113/ftb.52.04.14.3587
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 2014 Vol. 52 Issue 4, 430-438
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 stycznia 2015 11:32
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33970) wydawnictwo ciągłe #33970
PBN ID (hist.): 33970

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,920
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się