Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Whey protein aerated gels as a new product obtained using ambient temperature magnesium and iron(II) induced gelation.

Opis bibliograficzny

Whey protein aerated gels as a new product obtained using ambient temperature magnesium and iron(II) induced gelation. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, WALDEMAR GUSTAW, TOMASZ PIERSIAK, KONRAD TERPIŁOWSKI, BARTOSZ SOŁOWIEJ, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA, STANISŁAW MLEKO. Acta Aliment. 2014 Vol. 43 nr 3 465-472, bibliogr.,sum. DOI: 10.1556/AAlim.43.2014.3.14
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ACTA ALIMENTARIA 2014 Vol. 43 nr 3, 465-472
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 sierpnia 2014 09:38
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:04

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33129) wydawnictwo ciągłe #33129
PBN ID (hist.): 33129

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,274
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się