Whey protein aerated gels as a new product obtained using ambient temperature magnesium and iron(II) induced gelation.
Opis bibliograficzny
Whey protein aerated gels as a new product obtained using ambient temperature magnesium and iron(II) induced gelation. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, WALDEMAR GUSTAW, TOMASZ PIERSIAK, KONRAD TERPIŁOWSKI, BARTOSZ SOŁOWIEJ, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA, STANISŁAW MLEKO. Acta Aliment. 2014 Vol. 43 nr 3 465-472, bibliogr.,sum. DOI: 10.1556/AAlim.43.2014.3.14
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA ALIMENTARIA 2014 Vol. 43 nr 3, 465-472
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 sierpnia 2014 09:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e729852467f01e930de38c
DOI
10.1556/AAlim.43.2014.3.14
Strona WWW
http://www.akademiai.com/doi/abs/10.155…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33129) wydawnictwo ciągłe #33129
PBN ID (hist.): 33129
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,274
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.