Właściwości biochemiczne mięsa - ocena.
Opis bibliograficzny
Właściwości biochemiczne mięsa - ocena. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2016 Nr 9 (206) s. 34-36, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2016 Nr 9 (206), s. 34-36
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 lutego 2017 17:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40997) wydawnictwo ciągłe #40997
PBN ID (hist.): 40997
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.